Grijze Jager & Brief voor de Koning

Grijze Jager & Brief voor de Koning

Deze twee boeken zijn beiden spannend en spelen beiden in de middeleeuwen af. Nu denk je waarschijnlijk aan ridder gevechten, maar niet alleen ridders komen in deze twee boeken voor. Zowel boogschieten, messenwerpen, zwaardvechten en heel veel spanning.

Brief voor de Koning
Grijze Jager deel 1
Houd jij van een beetje spanning? misschien is een van deze boeken iets voor jou! In Grijze Jager gaat Will een opleiding volgen bij de norse Halt. Halt leidt Will op tot een echt Jager om het rijk te beschermen. Will is nog maar net leerling-jager en hij moet al met zijn meester op pad om twee gevaarlijke wezens te doden: de Kalkara's. Deze wezens hebben een hele dichte vacht en zijn daarom moeilijk te verslaan. Halt en Will splitsen zich op om de Kalkara's in een hoek te drijven... Hoe zal dit aflopen?! Grijze Jager deel 1!!!


Houd jij van het ridderschap? misschien is Brief voor de Koning iets voor jij! Tonke Dragt neemt je mee in het leven van Tiuri die zijn laatste proef voordat hij ridder word moet doen. Hij moet met een aantal andere leerlingen de hele nacht in een van de torens van het rijk de wacht houden zonder iemand door te laten en zonder iets te zeggen. maar tijdens de test word er hard aan de zware deuren van de toren geklopt en smeekt er een man de deur open te doen. Tiuri kan het gesmeek niet aan en doet toch, tegen de regels in, de deur open. De man neemt de jongen iets verder van de toren en geeft Tiuri de opdracht om een brief aan een ridder te brengen voor de koning. Tiuri gaat meteen op pad maar treft de ridder dood aan. Hij beslist om de brief persoonlijk naar de koning te brengen en ontmoet onderweg een goede vriend: Piak. Maar de Rode Ridders zitten achter de brief aan. Hoe zou dit aflopen?! De Brief voor de Koning!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten